2015. február 23., hétfő

H&M cirmos kötött boleró ajándék kitűzővel XS - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Eladásra kínálok egy cirmos, világosszürke, közepes fonallal kötött (vastagabb), H&M Divided márkájú bolerót. Széles passzés gallérral és ujjvégekkel. Elöl francia kapoccsal záródik, de adok ajánkékba egy kitűzőt is, ezzel is összefogható, nagyon feldobja: )
 Állapot: hibátlan, újszerű.
Méret: XS/34.
Anyagösszetétel: 80% akril, 25% nylon, 15% gyapjú, eléggé rugalmas anyagú.
Akció! Ha több terméket vásárolsz nálam, minden 2., 3. stb termék árából 100 Ft kedvezményt adok. Kivételt képeznek az 1 Ft-ról indított aukciók.
Kérdezz bátran, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Lenne ajánlatod? Tedd meg, bizonyos esetekben szívesen alkudom! De licitet nem törlök, és a megvásárolt ruhát minden esetben szeretném átadni. Ha megveszed, de eltűnsz, még egy e-mail-re sem méltatsz, inkább ne licitálj, mert annál nincs rosszabb. Fizetési, összevárási kérdésekben rugalmas vagyok.
Nézz körül nálam, sok holmit indítok! Milyen ruhákat találsz nálam? Boltkórosságomnak sok ruha esett már áldozatul, biztos ti is ismeritek a gondolatmenetet, ami végigfut a nő agyán, ha egy különösen jó darabot talál: ebbe belefogyok, majd ide-oda felveszem stb. Aztán meg nem: ) Méretem az évek és a várandósságok során sokat változott, a legtöbb darabot csak hónapokat hordtam. A ruháimra mindig vigyáztam, nincs nálam agyonhordott darab. Állatszőr és dohányfüst mentes lakásból küldöm őket.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2015-03-16 10:44
. H&M cirmos kötött boleró ajándék kitűzővel XS - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése