2015. március 31., kedd

Csipke hatású csipkés koponyás női táska 0FTposta - Jelenlegi ára: 7 800 Ft !


TERMÉKLEÍRÁS:
3 színben: fekete, kék, piros
Anyaga: műbőr
Mérete: 35 x 25 x 10 cm
Vállpánt mérete: állítható
Vásárlás előtt MINDENKÉPP kérdezz rá, hogy van-e még abból a színből, amelyiket szeretnéd, hogy tudok-e belőle neked rendelni!
Leütés után a megjegyzés rovatban írd meg, hogy melyiket szeretnéd! Nem regisztrált vásárlók pedig leütés után emailben! Ha nem írod meg, akkor én választok színt, emiatt pedig reklamációt nem fogadok el, mert le volt írva!
A termék leütésével tudomásul vetted és elfogadtad az itt leírtakat, akár elolvastad, akár nem!!!
FIZETÉSI, SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:
A termék árának kifizetésére a leütést követő 5 munkanap áll a vevő rendelkezésére. Amennyiben ez idő alatt nem érkezik meg az összeg, előzetes figyelmeztetés nélkül, negatív értékelés mellett zárom az adás-vételt. Utánvételre nincs lehetőség!
A vásárolt terméket a vételár megérkezése után 2 munkanapon belül megrendelem a vevő számára. A termékre postaköltséget nem számolok fel, ugyanis közvetlenül a vevő címére rendelem meg. Amennyiben nem közvetlenül a saját címedre szeretnéd, jelezd előre, és megbeszéljük a postaköltséget!
A terméket külföldről szerzem be, így a szállítási idő 2-5 hét közé tehető. Kérek mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe, és a terméket csak akkor üsse le, ha ezt tudomásul vette, és ki tudja várni amíg megérkezik a termék!
Garancia nincs. A terméket nem áll módomban visszavenni.



Jelenlegi ára: 7 800 Ft

Az aukció vége: 2015-04-20 13:58
. Csipke hatású csipkés koponyás női táska 0FTposta - Jelenlegi ára: 7 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése