2015. május 18., hétfő

Kindle 5 - Magyar menüs + Tok - Jelenlegi ára: 20 000 Ft !

Eladó egy makulátlan, újszerű állapotú kindle 5, elektronikus könyvolvasó.  Igény szerint kétezer ft-ért adok hozzá egy új barna,  zöld vagy fekete tokot.
Az alaprendszer mellett telepítve van rajta a duokan. Ez annyit tesz, hogy a gép képes olvasni az alap prc, mobi és pdf mellett ténylegesen a doc formátumot, az epub-ot, djvu-t.
A gyári pdf nézegetője helyett, ami tudvalevőleg nem egy világbajnok, a DuoKan pdf nézője verhetetlen tulajdonságokkal ruházza fel a kindle-t.
Szöveges pdf esetében egy gombnyomással kindle barátra alakítja a szöveget, állítható betűmérettel és stílussal.
Ha kép alapú a szken, esetleg dupla oldalas, akkor lehetőség van levágni a felesleges részeket, és kettévágva lapozhatóvá tenni a dokumentumot.
Szóval ez a készülék az alapszoftveren kívül tartalmaz olyan segédszoftvereket, amik jelentősen megkönnyítik az elektronikus könyveket olvasók életét!
DuoKan használatából eredő előnyök:
* A támogatott fájlok listája: [[MOBI]] [[TXT]], [[PDF]], [[EPUB]], [[RAR]], [[ZIP]], [[JPG]], [[BMP]], [[PNG]], [[GIF]], [[TIFF]]
* Magyar nyelv, mappa és borítónézet. Logikusabb, letisztultabb rendszerfelület.
* Több testre szabhatóság. Kategóriákat egyszerűen létrehozhatunk, mivel a DuoKan a mappa architektúrát veszi kategóriának. Ennek következtében a mappákban lévő mappa is kategória lehet. Tehát az eredeti rendszerrel szemben, a sima kategóriakezelés mellett, van többszintű kategóriakezelés.
* Sokkal jobban működő PDF olvasó, több lehetőség és korlátok eltüntetése. A sokoldalú PDF kezelésnek köszönhetően, a szöveg alapú PDF-eket egyből átalakítja Kindle olvashatóvá, és változtathatóak a betűméretek és a betűstílus. A kép alapú, szkennelt PDF-eket lehet vágni. Ennek előnyei: kétoldalas PDF-eket ketté lehet vágni, tehát lapozhatóvá lehet tenni. Az egyoldalas, de kisbetűs PDF-eket méretre lehet vágni, ez akkor jó, ha túl nagy a távolság a széleknél. Ezeket nem tudja a gyári, és igen sokszor hasznos funkciók.
* StarDict alapú szótártámogatás
* Több állítható betűtípus, növelhető karakterkészlet, margók finomhangolása
* Egyedi billentyűzetparancsok (Pl. képernyőmentés)
Könnyű kategóriakezelés(a könyvtárszekerezet alapján, amit PC-n hozzunk létre, több mélységig támogatja azt. )
* Wifi-FTP kapcsolattal lehet vezeték nélkül, a levegőben könyveket felrakni total commanderrel.
* Annyi betűtípust másolsz egyszerűen rá amennyit akarsz.
* Könyv borító nézet a könyvtárban.
* Egyedi képernyőképek alvó üzemmódban is csak simán felmásolhatóak.
Postával vagy futárral is tudom küldeni.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-21 10:35
. Kindle 5 - Magyar menüs + Tok - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése